А. Блок. Ветер принес издалёка...
Гатфариз хас манидин гел,
Гьина ятIа гур экв алаз
Ахъа хьана цавун са хел.
И кIан квачир вили цава,
Хурушумда,галай гатфар,
Шехьай хъуьтIуьн тIурфан авай,
Лув гуз фенай гъетрен ахвар.
Регъуьз,мичIе чIугваз гьарай
Шехьна симер деринда зи.
Гару гъана заз яргъарай
Ванер галай манияр ви.
Свидетельство о публикации №115012204528