Реальность2
Занадто великий кусень ви взять захотіли
Не дозволяйте цим продажним керувати вами
Ви ідете всі за ними як сліпі барани.
Чи не жаль вам тих людей котрих повбивали
І невинна в цім держава а лиш ми із вами
Ми спустилися до рівня дикої тварини
Ми давно уже не люди ми уже скотина
Переможців тут не буде ні в якому разі
І тому я закликаю припинить ці казні.
Свидетельство о публикации №115012212267