Водохреще
Й ми водою охрестились,
Хто до річки, хто в ставок
Водохресний справив крок.
Якщо в змозі був чи званий –
Покупався у Йордані,
Хто ж прогнав від себе зло
Весь занурившись в Дніпро.
У той рік нечиста сила
На Майданах нас косила,
Та від нашого Меча
Хам в Росії - утікач.
Покупалися, попили,
Все обістя покропили,
Щоб гріхи й нечиста сила
У нас більше не смерділа.
Щоб хвороби всі пройшли
Й ми здоровеньки були,
Силу духу гарну мали,
Землю рідну захищали.
19.01. 2015р., Київ
* Клички на Водохреще в Дніпрі(Інтернет)
Свидетельство о публикации №115012109831