Ф. Тютчев Я встретил вас и все былое...
Чун сад садал расал хьана
Алатна зи гьиссерин хъим,
РикIел къизил чIав хтана-
Акъатна гьикI зи чандиз чим…
Зулун чIавуз гьикьван фад-фад
Галукьайла гатфарин ни
Жеда йикъар, жеда сят,
Чан хкведай байихрал чи…
Ингье, кьунва руьгь зи михьиз
А йисарин ацIайвили,
За тухдалди гьа эвел хьиз
Килигзава иервилиз…
Саки виш йис яз гьижрандин,
Килигда ваз ахварай хьиз-
Ингье мадни ванер чандин
Къарагъзава, тежез кисиз…
Ина тек са хиялар ваъ,
Ина уьмуьр рахана мад,-
Амазма чахъ миливал гьа,
Ашкъи амаз руьгь я зи шад
Свидетельство о публикации №115012112341