Цуькверикай гьикаят

Кьабулнай за хушдалди на гайи цуьквер
багьна хьана абуркай  хьанай чин мехъер

Лагьанай на туьк1уьрин
Хуш-бахтлу уьмуьр
Къачу вилик камар на
Кьулухъ хъифимир

Вуна гайи цуьквери емишар гъана
Заз акьуллу балаяр шад йикъар гана

А цуьквер цаз гьар сефер
Хьанай чаз бустан
Сад-садан гъавурдавай
Гьуьрмет гвай хзан

Атир галай а цуьквер
Уьмуьр амай кьван
Акъуднач за хурудай
Садрани жуван

Кьейит1ани хатадай минет хьурай ваз
Зин сурал къведайла вун  цуьквер гъваш на заз
20.01.2015.00.35


Рецензии