сумую

я сумую.
за тими часами, де нас малював на вікнах,
де нас залишав на квітах
вітер.
змінював напрям. доля
наш витрачала час.

я сумую.
за випадковим снігом,
за твоїм неодмінно
літо
складе з порожніх нулів
не порожніх нас.

я сумую.
за кожним подихом тіла.
за ним не розкрили
крила.
без сили вертається
птах.
назад.

сумую.
поганий знак.


Рецензии