Посейдон

Присвячується КІВАЛОВУ СЕРГІЮ ВАСИЛЬОВИЧУ!

Бог моря і, Великий Цар,
Сердитий ПОСЕЙДОН, Володар!
Із вічності ТИ знаки нам подав,
Ще не догравши зависокі ноти!

Ми маємо Великий Корабель,
На ньому, обігнемо свій ВСЕСВІТ
Наш Світ Води, Прекрасна Цитадель,
Штурвал у КАПІТАНІВ-це мистецтво!..

Ей,Острів з Квітами наснися
З Восьми Чудес!...ДИВИСЯ!...


Рецензии