I m stronger then you think
Whereever im week i always repeat you're stronger than you think!
Whereever i'm fallen i've never stops going!..
Whatever my dreams are broken,
I just starts my hips shaking!!!
That wasn"t love, just fake ...for him!..
So ...off!!!
I'm get it over! I'm get it over!!!
Show must go on!!!
I'll get it over!!!
Свидетельство о публикации №115012002971