Содом ти у керма
Од великого кохання скліщились собачки.
Рачки став, розсунув булки та помазав милом,
А щоб люди не тринділи - взяв у руки вила!
Взяв, то нумо працювати, то сільська наука:
Ми за зброю у війні візьмем ноутбука.
Нам не підери потрібні, і не казнокради,
Не потрібні ваші нам євро-гей-паради!
Свидетельство о публикации №115012010762