Курин частушки
Сподіватись на Москву - дуже згубна звичка!
Сидить птічка на єлдє і чатує Рака,
Приведіть сюди й повісьте Обаму Барака!
Сидить птічка на єлдє дупою до Лтави,
Хоч частушки і цікаві, та трошки коряві.
Сидить птічка на єлдє і махає флагом,
Біжить Путін по Арбату в стрінгах "Смерть варягам!"
Сидить птічка на єлдє, дивиться на Київ,
Хоче мізки поклювати кабінетних зміїв.
Сидить птічка на єлдє. Хмари вже бордові...
Як вас совісті нема - захлинетесь в крові!
Свидетельство о публикации №115012010660