Весняних намiрiв-дерзань...

Весняних намірів-дерзань
Іще буяє спрагла повінь,
Та час осінніх пригасань
Несе розважливості повів.

У нім і дощ, і навіть сніг,
І сум у нім непояснимий
Думки годує навісні
І те, що з ними.

Притисне ноша літ, як біль.
І пережите, і прожите
Переважає весен хміль:
Не слід минуще ворушити.

Та цвітом повниться зело,
Дорога кличе не спинятись.
І заборонам всім на зло
Я мрію знову закохатись.

19.01.2015


Рецензии
мрії про закоханість... знайомо

Ядвига Ясенева   20.01.2015 10:42     Заявить о нарушении