***

Скоро зима,добре,що є ти
Зігріватимеш мене словами
Хочеться лиш чаю,і тебе знайти
Обіймати,любити і гріти думками.

Мене не турбують всі інші,лиш знай
Я хочу зустріти з тобою світанок
І якщо холодно буде, нехай
Зігріє з тобою нас сонячний ранок.

Обійми твої гріють краще ніж чай
Хочеться бути постійно з тобою
Ніколи від мене не йди ,я скучаю
Зустрінь будь ласка цей ранок зі мною.

І ніякі морози не злякають мене
Бо є ти... ти зігрієш мене коханням
Бо якщо то є справжнє то воно не пройде
А я бачу ті очі,повні бажання.

І нехай там зима вже на носі
Мені поруч з тобою так добре..
Скільки часу пройшло,я люблю тебе й досі
За тепло те твоє і за серце хоробре.


Рецензии