Чому?
Але не бачу я кінця?
Чому життя здіймає грати,
Та крила зламує митцям?
Чому любов гріхом вважають?
Скажіть,хто відповість мені?
Чому но люди не літають,
Коли заграй увесь в вогні?
Чому образи наче сльози
Збігають по людських щоках?
Чому,коли нема загрози,
У душах десь сховався жах?
Коли,я б всеж повірив в Бога,
У вічи кинув би йому,
-Ми просимо в тебе так трохи.
А ти мовчиш.Скажи,ЧОМУ???
Свидетельство о публикации №115011911874