Ой, лети, лети лелеко

Ой, лети , лети лелеко,
Понад хмарами, вночі
Хай від градів люта спека,
Не обпалить шлях тобі.
Хай на небі сяють зорі,
Та хай вітер завива,
Ти проб їешся, добра воля,
За крило тебе взяла.
Ой лети, лети скрізь мрії
Нашу долю збережи,
Та зігрій того надієй,
Хто зневірений в душі,
Хай залишиться в минулом,
Та зима, що нас змінила,
Ті лети, лети , лелеко,
Розправляй свої ти крила


Рецензии