Шоб прыйшов ты з Горбахы й

Нават цилый? Ху, ух!

Я жыву в Горовати.
Вэльмы дрэнна всэ тут.
Потому и ж назвалы
Ны Дыржын, ны й Янув.

Ув Яновы ж янчиты
Дэ ты станыш сётут.
Ну, ныма шо ны ж жинкы.
Бы й ий ф Сухым Бору вж.

А в гарачцы ты з дЯбал
Хоть сражавсь на лёду зь?
А! То ты шэ, друг, цваный
Бахануты й Козу фш.

Ах! Вы  й хабар ны й брамШыс?
О! То точно лопух.
Бо я вот, туткы зарэс
100 кваТигр одыйму.

Ну, одну з бодуна бо ж
Дал ля Мняф Гутык фпрам.
А длугу, го, сцэ й маты!
Во: уф РыловиЧах.

От тут во ты й зачахны фш.
А ны кунь ны до лунь!

…дав я ж вадкасцям какы.
Ны  служыв сэрцэм в нуль.
Бы й бырозкы во в дул


Рецензии