Проводжала сина мати...

Проводжала сина мати,
В сльозах, на двобій,
Може досить воювати,
Як скоріш, мерщій…
У складні часи живемо,
Страх за майбуття…
Якщо мир не збережемо,
Зникне і життя…
Знайти краще спільну мову,
Долю шанувати,
Прислухатись в Боже Слово,
Тільки не вбивати…
Бережи дітей Вкраїна,
Зважуй свою  кожну мить,
Будь мудрішою з мудріших,
Бережи  небес блакить.
Народила  сина мати,
Він її дитина,
Та повинна  захищати,
Хлопця  Батьківщина.

Автор  Геннадій  Сівак.
19  січня  2015 року.


Рецензии
Гражданская война - это самое страшное! Ведь все свои, а убивают друг друга!

Валерий Буслов   03.03.2015 10:24     Заявить о нарушении
Спасибо Вам!

Геннадий Сивак   03.03.2015 17:22   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.