А на вычэру в Мняв смачник!

8 сис3ць шлюць бусьКИ Ж

Да чы хоть е дэ в нас Васька!
Ведь во начыхаф на фсих ш.
Ну, ны й на празнык калачык
А ни ля ж Кизк падариль.

Э! да ведзь во  как савпаля зь:
Тута во дзень сатанинск!
А ён ля нас шэ  дзявбаець
НеКИ ЗЬ кисьЛинк.

Мы жэ во вужь натэранни
Фтерли зь сяби взь.
И лыжымо но, кавбавски
зЕмШыс в обид.

Ну, дя  се во физяратКИ СЬ
ДзейЛяйЕм ф7.
Так шо прабачце фш,
МийЛый майн прынц.

Ну, пра сябе зе фсе дбаюць
Юцьки сфяты.
От!.. сясь паткорМима маци сь.
Тады й паглядзим, шо в мабилц.

…ой, да то ж вЮник якись!
Сцёбу бо зь Кизк дзе пайМИ С.


Рецензии