Напевно, закохалася зима

Напевно,  закохалася зима,
У січні проталь на снігу і кризі!
Морози  відфутболила сама:
У Харкові тепер, як у Парижі.

Морочлива…
 В ці дні їй до снаги
Врочиста тиша,
Неквапливий  – з  хмари –
Розквітлий пух,
А не важкі сніги.
І все для нього…
Гірко  їй без пари…

Радіє почуттю з небес зоря
(Любила теж і віддано, і ревно):
Й любов  чужу мов по собі звіря,
Бо, що було, те в серці недаремно.

17.01.2015


Рецензии
зачепило... але відлига буває такою недовгою...

Ядвига Ясенева   19.01.2015 09:16     Заявить о нарушении
Отака і в зими закоханість...

Вячеслав Романовський   19.01.2015 15:55   Заявить о нарушении