цитати
І, загорнувши ввечері тепло,
Почав я розбирати на цитати
Все те, що за життя моє було.
«Твоє життя формується думками»…
«час гоїть рани…кажуть, що минає все»…
«творіть красиве чистими руками
І може хтось від бруду вас спасе».
«не поспішай туди, де не чекають»…
«не залишай самотніх у біді»…
«якщо думки у мареві блукають,
то мудрість може так і не прийти…»
«Очікування радості, теж радість»…
«Десь зникло, а десь, врешті, прибуло»…
Хоч трохи кращою здавалася б реальність,
«не плач, бо це минуло; всміхнись, бо це було»...
І, навіть, досвід, той що я отримав,
Натомість того, що колись хотів,
Якщо від одного гріха утримав,
То я вже не дарма осамотів.
Ю.П.
2015
відеокнига: https://youtu.be/mFE2F4VGp9o
Свидетельство о публикации №115011806508