Мой лес

    Мой лес


Дзень чысты і светлы ,нібыта прамыты,
На снег аж баюся нагою ступаць.
І даль рассцілаецца неба блакітам,
І думкі бы птушкі ляцяць.
У велічны лес ,што стаіушы дыханне,
Прыціх у дрымоце- сябрук верны мой.
Чакае мяне, да сябе на спатканне,
Нібы у дзяцінстве, світанкам з расой.
Прайдуся сцяжынкай, укрытаю снегам.
Тут рэха між хвоек пакінута мной.
Тут месца хапала дзіцячым уцехам,
Цяпер вось пад снегам спакой.
Знаеміцца рэха мае, з новым звонкім,
Сцяжынкі мятуцца дыханнем вятроу.
Прыйду я прадвеснем, у лес гэты золкам,
Тут свежае рэха пакіну ізноу.


Рецензии
А вот мне нравится, как Вы пишите. С Уважением!!!

Андрей Сергеев6   19.09.2016 07:56     Заявить о нарушении
спасибо!без критики поэт будет делать два шага вперед...три назад

Владимир Гайдук   19.09.2016 15:24   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.