Здарэнне на ворыве
Гняды цераз поле то проста,то кругам,
Цягаў за сабою аратага з плугам.
Ад ранку упіраўся,на "кормчага" горбіў,
А той усё больш завіхаўся ля торбы.
Дакончыў мацунак,што ў пляшцы застаўся
На свежай раллі ,ледзь жывы, распластаўся.
Тут конь чуе:"НО!".Ды не конь вінаваты:
То плугу абрыдзеў "пад мухай" араты.
Як полудзень жонка для мужа збірала,
У торбу не тую бутэльку паклала.
Свидетельство о публикации №115011803211
Профессор Оболенский 27.01.2015 14:48 Заявить о нарушении