Званы навагрудка

                Званы Навагрудка

 
          Званы над маім Навагрудкам
          Вяшчаюць:’’Хрыстос уваскрэс!’’
           ’’О,цуд!’’-уздымаюцца рукі,-
          Малітвы ідуць да нябес.
          Тут гукі,узяўшы пачатак,
          Сягаюць над горадам спрэс,
          Услаўляюць яны наша свята,
          Што з мёртвых Хрыстос уваскрэс.
           Усіх аб’ядноўвае свята,
          І чуецца голас вякоў.
          ‘’ Хрыстос уваскрэс!’’-прыўзнята
          Вітаем сваіх мы сяброў.
          Хрыстос  уваскрэс нам дарункам.
          У душах-спакой і цяпло.
          У званах над маім Навагрудкам
          Жыцця перамога над тлом!
 


Рецензии