Татьяна Бек - Все это было, было, было... -

"It all had been,had been, had been..."
For what nevertheless
Did I repeat the life cycle when
It was just torturous?

Who needed it, who had the right -
On me again such
The ratios of darkness to the light
For fun to search?


            Татьяна Бек
(21 апреля 1949, Москва — 7 февраля 2005, Москва)

 
"Все это было, было, было..."
 Зачем же я,
 Изнемогая, повторила
 Ход бытия?

 Кому понадобилось это -
 По мне опять
 Соотношенья тьмы и света,
 Шутя, сверять?


Рецензии