***

 
…з темних кутків настирливі думи
пнулись ворожими тінями,
гнули дерева, спини людей…
дерлися з ночі на стіни будинків,
плутали мрії, чорне із білим…
вбогим лишався їх слід у безмеж –
ніде ступити, всюди могили…
дихати важко, кричати хотілось…
дню от безсилля і сліз
ніде сховатися від божевілля...


Рецензии