I що пручатись?

Мудрує ніч і не дає поспати,
Замружить не можливо очі.
Пухнастий сон розвіявся по хаті,
Вулкан думок настирливо клекоче.

І що пручатись? Знов слова зоріють,
Я їх терпляче, збуджено збираю,
А потім – як зерно дорідне сію
На поле-аркуш, що в акордах сяє.

Співає півень, ох і кукурікав!
Веселий промінь блимає в віконце,
Мабуть, я з ним збиратиму довіку
Слова з небес, що сяють наче сонце!


Рецензии