Кохання нестерпно болит

Розбушувалася душа
як вгамувать її не знаю,
а час минає не спіша...
...так швидко час спливає.    

Я часто стала плакати -
виходить вмію відчувати.
Життя говорить знаками...
...чи хочу я їх знати?

Стою на роздоріжжі волі -
не вмію вишкрібати душу.
Не можу без любові...
...та думаю, що мушу.

Можливо це життя таке,
можливо я, можливо доля.
Можливо все людське...
...без рокової волі...

Кому відкрити свою душу?
Відкрити так, щоб не судив?
І не розказував як мушу...
...ніколи щоб не відпустив.

Болить. Болить і не минає,
проходить рік як мить,
А я тебе так само, понад все кохаю,
чому ж тоді нестерпно так болить?


Рецензии