Сонце

Лине, лине через край
сонця промінь в небокрай.
Сонце світить ярко, стрімко,
щоб нагріти природу світу.

Бо без сонечка помрем
і закінчиться усе.
Сонце жовте і корисне,
бо приносить радість всім.

Якщо сонечка не має,
ми старієм всі безкраю.
Гіркість душу обриває
і горюємо безкраю.

Любим сісти і погрітись.
Сонце зійде зранку,
обігріє і утішить
своїм променем надії.


Рецензии