Море

За горизонтом море синє
розплилось наче повітря.
Всю прозорість зайняло.
Тільки море, більш ніщо.

Таке чуство наче море
оточило всю дорогу.
Весь цей простір, весь цей зір,
оточило тебе в обійм.

Під ногами там життя,
риби, водорості й життя.
Море, як окремий світ,
живе й росте завжди.

Море, море, збережи
це водоймище краси.
Тут свої премудрі риби
і їх ліки це рослини.

Море синє, бірюзове
з горизонта визирає,
як ілюзія моя,
грає хвилями з моря.


Рецензии