Курорт

Поїхали ми на курорт.
Нас зустріли пляж й пісок,
море чорне та холодне,
хвилі бурні та високі,
сонце гаряче та пекуче
і медузи такі жалючі.

Кожний ранок ми вставали,
їсти бігли з позарання,
бо, якщо не вспієш вмиг-
голодний будеш до обід.
А на море біжим скоріш,
бо на морі спекотінь.

Потім ідеш в кімнатку спати.
Бо втомився уже із ранку.
Прокидайся, пора вставать.
Бо пропустиш все тим час.
І вечерять, і загорать,
і поплавать на хвилях.

Все пропустиш ти разом
і жалітимеш потом.
Бо приїхав на курорт
на недільку відпочити
і потрібно все успіти.
І уміти покупатись, і спалитись,
і прибратись.


Рецензии