Гальмонуло

Гальмонуло мову,
Гальмонуло розум,
Ми здалися знову
У полон всі разом

Нашим мільярдерам,
Щоб нас грабували,
Підлим шкуродерам,
Щоб з нас шкури драли.

Знов вони при владі
Усіма керують,
Ходять при параді
Та себе лиш чують.

На потреби люду
У них обіцянки,
Потерпіть все буде,
Навіть забаганки.

Щоб за все платили,
Як в Європі платять,
Тож терпіть щосили,
Вони людям радять.

А самі мільйони
За кордон вивозять,
У якість там зони,
Де їм дуже годять.

Про Європу  знаєм -
Більше людям платять,
Більше ніж ми маєм,
Тож і більше тратять.

А нас знову дурять
Щоб ми їх терпіли,
Нам дурницю втулять,
Щоб не зрозуміли.

Розгальмуймо мову,
Розгальмуймо розум
Й скажемо їм знову
Геть від нас всі разом.
17.01.15.









               


Рецензии
Всё понятно и всё складно,
Cкажу, братец: - Гарно!..
- Хай им грец! Чтоб неповадно!..
Шлю Вам благодарность!

Вольт Яковлев   18.01.2015 07:33     Заявить о нарушении