Закон один для всiх

Ми прийшли у білий світ
Щоб нащадків народити,
Нам дано десь сорок літ
Завдання щоб це зробити.

Береже природа нас
Поки зміна підростає,
Виросла, кінчився час
І вона про нас не дбає.

Виживаєш далі сам,
Бережеш себе самого,
Довіряєш лікарям
І ковтаєш все для цього.

Цей закон для всіх живих,
А не тільки для людини,
Для великих і малих
Всіх рослин й тварини
17.01.15.


Рецензии