Рабами ми не станемо нiколи!

Рабами  ми не станемо ніколи,
Тому що ми рабами  вже  були,
Все поступово  зміниться  довкола,
І  буде   мир  і світло на землі,
Не можна, щоб  змінилось 
Все й одразу,
Болючий і повільний  цей процес,
Але  я знаю,
Що все  буде добре, правда!
На нас  Оранта   дивиться  з небес,
Рабами  ми не станемо ніколи,
Бо по козацькій  ми міцний,
Зради  волі нам не шкода  крові,
Ми  ворогів навчаємо чеснот!
Не  бути  рабству на землі  Шевченка,
Терещенка,
Стефанека, Франка,
Не  бути  рабству,
На  землі  де Леся,
Творила  Пісню  у своїх
Рядках!
Не бути рабству  де кохають  палко,
І де довільно  стеляться  ліси,
Не бути рабству де стоять  Карпати,
А над  полями   плинуть  журавлі!
17.01.2015


Рецензии