Кожны аб сваим
Па пасялковай вуліцы , нібыта ад агню
Бяжыць ад пеўня курыца,ей "тое" упершыню.
Матуля ёй кудахтала- уцякай, ці не ўцякай…!
Стамілася,скарылася, крылом махнула-"хай"!
Ён прыклад далікатнасці, галантнасці узор,
-Дагнаў ледзь вас,спадарыня!Вось вашае пяро!
Свидетельство о публикации №115011703170