Кавалер
Ля быстрай,рэчкі ля вады,
Праходзіу пеунік малады.
Квактуха блізка маладая,
Вадзіла качанятак зграю.
Яе адразу запрыкмеціу,
Ды прыгажэй няма у свеце!
Забыу пра гонар і пра сціпласць,
Ей кампліменты шчодра сыпле.
Такі прыгожы ,разадзеты,
Яна і забылася пра дзетак.
Ну а яны без яе згоды,
Даюць нырца сабе у воду.
Як толькі пеунік гэта убачыу,
Падумау-тоне плойма качак!
Бяжыць крычыць -ку-ка-рэ-ку!
Ды з галавою у раку,
Ку-дах -квактуха лямантуе,
-А хто ж мне неуніка уратуе?
За мокры хвост і тонкі грэбень,
Цягаюць качаняты пеуня.
А ен –буль-буль ку-ка-рэ-ку,
Не выйду болей на раку!
Кали ты зух и малады,
Далей трымайся ад вады!
Свидетельство о публикации №115011703145
Аврора Красовская 22.02.2017 10:04 Заявить о нарушении
Владимир Гайдук 22.02.2017 10:20 Заявить о нарушении