Ява
Ява
.
Незнаемай феяй ,
Праз урыукі сноў,
Суразмоуцай смелай,
Несказаных слоў.
Таямніцай ночы ,
У вэлюмах вясны,
Непауторнаць крочыць,
Цераз байкі ,сны.
Я цябе ужо бачыў,
Мо падкажаш дзе?
Між аблок няйначай,
У вясновы дзень.
Між галін альховых,
Між духмяных траў.
Я сабе даў слова,
Бог так падказау.
Калі напаткаю,
За руку схапіць.
І сказаць –Кахаю!,
-Без цябе не жыць!
Свидетельство о публикации №115011703118
С уважением Валерий куракин --Кокин
Виктор Саврилов 30.01.2015 19:20 Заявить о нарушении