татарча
Шигырь ж,ия, сузларне гаж,иттан тикшереп.
Нишлап андый уй ан,арга элек килмаган,
Нарса хазер кечана кеше келдереп?
"Минем кун,елемда сандугачлар сайрый,
Йерак чачак кебек кояш таба ачыла,
Шагырь булырга хыялым юк минем,
Мангелекка син,а гашыйк буасым кила!"
Свидетельство о публикации №115011712450