доля до Долi...

    
…в безсонні усміхненім
дощ безпритульний
до без притомності
тишу лупцює,
мов би виспівує
мрії минулі,
падає з вітром –
долі в обійми…
небо в безпам’яті
тішиться щастям,
а далеч бездонна
марить багаттям…


Рецензии