Сльози матерi

Сину ти мій, сину
Єдина дитина моя
Навіщо мене ти покинув
Зосталась я в світі одна
Ти сонце мені погасив
Зосталась сама темрява
Сину ти мій, сину
Мій рожевий цвіте
Хто старість розрадить мою
Хто старість мою привіта
Ой, сину, почуй мої сльози
Я плачу, їм впину нема
Хіба я тебе не любила
Я тільки для тебе жила
Куди піду прихилюся
Кому похвалюся
Що на старість я зосталась
Як билина в полі
Плачу, плачу, проклинаю
Свою гірку долю


Рецензии