Сестра плаче, вмиваеться

Сестра плаче, вмивається
Гіркою сльозою
Де ти, брате, наш найстарший
Поліг головою
Чи ти, брате, мій рідненький
В обіді на мене?
Що не хочеш ти прислати
Вісточку про себе
Ой зозуля –жалібниця
Полети далеко
Подивися, повернися
Й прокукуй весною
Скільки років мені ждати
Зустрічі з тобою
Сестра плаче, розлилася
Та сльоза рікою
Вже ніколи не побачусь
Я брате з тобою

1 листопада 1986 року


Рецензии