В сподiваннях згубилась душа...
Забуваюсь в розгублених снах.
Та і це вже давно не тішить-
Десь вгамовуюсь в молитвах...
Все за планом в ранковім сюжеті.
Тільки спомин не полиша...
Оголошення дам у газеті:
"В сподіваннях згубилась душа!"
Свидетельство о публикации №115011605144
Богдана Хапицкая 21.01.2015 05:33 Заявить о нарушении