Бажаю щастя, що без краю!

Бажаю весело всміхатись.
Бажаю долі і добра!
Зі злом і горем не стрічатись,
Кохання, ніжності, тепла!

Бажаю щастя, що без краю,
Здійснення задумів і мрій!
Терпіння, сил... Земного раю!
Хай буде поруч Ангел твій!

Бажаю квітів, подарунків,
Відвертих, щирих почуттів.
Солодких, лагідних цілунків
І нескінчених гарних слів!

Здоров*я, сили і стрімління,
Розумних друзів і людей...
Удачі, успіху, везіння,
Несчерпних планів і ідей!

                Галині в День народження.


Рецензии