Пастка

Пастка


Такі быу выпадак аднойчы.
Курэй лайдак крау ціха ноччу.             
Лісой крадзецца  ен ля плоту,      
Бы гайсануць праз яго потым .      
То ужо рабіу  не першы раз, 
-Ды не было ж-, дзе узяуся лаз?
Ен зграбны быу у тым -уга!,
Ды зачапилася нага.
З жыццем у карты ен тут грау,
Бо  грады носам загарау.
А  тут за нос знянацку щоук !!!!
Той пастцы быу патрэбен воук.
Як запісчыць, заенчыць як,
Сабрау у акрузе усіх сабак.
Сабакі топчуць дзядзьку грады,
А убачыу той, стау вельмі рады.
-Па восьму курыцу за тыдзень,
Падумау- сення ж  яна прыйдзе.
Лісу схапіць хацеу ен лоука,
 Непаслухмяная злавіла  воўка.



Ішоу з  вялікаю ахвотай,
У курнік ён ,бы на работу.


Рецензии