Не даслухала
Нагадала мне цыганка,
Што памру у нядзельку ранкам.
Сваей жонцы за абедам,
Гаварыць пачау пра гэта.
Не даслухала кабета,
Ставіць свечку усе лета.
Усе чакае той нядзелі,
Як у труну мяне адзене.
Ужо купіла фрак і боты,
Ды памерла у суботу!
Свидетельство о публикации №115011502425