Крыгаход
Раз ступіу на крыгаход,
Мой знаемы Лёнік.
Муж паехау на курорт,
Жонка у гулены.
У хату Лёніка вядзе,
З думкай Лёня- робат.
Усіх рэкордамі пабье,
Лепш за мужа зробіць
З-за парога яго у блуд,
Раз,другі ,ды трэці,
Той узмаліуся- не магу,
- З працы б не памерці!
- Ты мне слезы свае кінь,
- - Сем разоу не многа!
Муж у дзверы- дзынь- дзылінь,
А той Лёнік- дзякуй богу..!
Свидетельство о публикации №115011502370