Здзек

Здзек

Казе прымералі сядло.
Адзін сказау -бы тут было!
Затым накінулі хамут.
Другі - бы быу ен тут!
Праблемны ключ у ёй знайшлі,
Казу да плуга падвялі.
Упрэглі у плуг і -но пайшла!
Хамут мінула і такой была!


Рецензии