Слiди
З морозом - справжнєє Різдво,
Зі снігом, вітром, як і треба,
Щоб все задумане збулось
Під всевидющим оком Неба.
Вітер усю ніч бушував
А у віконця сніжно билось,
Двір на ранок білим став,
І сонце в ньому заіскрилось.
Зима тут килим розіслала,
Мороз і сонце, сніг блищить -
Вогнеграй для Богуслава
Його казково веселить.
Вперше власними ногами,
В перший чистий білий сніг
Пан природи над панами
Торував свій власний слід.
Вітерець тихенько віє,
Хмарки ходять ходуном,
Він снігу першому радіє,
Розпрощавшися зі сном.
Зі сестричкою - у сніжки,
Бабу - з мамою ліпить,
Перший слід від його ніжок
По снігу уже біжить.
В життя грянуть буревії,
Сліди ці стануть замітать,
Та переможуть світлі мрії
Щоб їх постійно воскреcать!
СлАвімо Різдво Сина Бога,
Його сліди в нашій душі,
Щаслива й сонячна дорога
Хай в світі буде нам усім!
7.01. 2015р., Лозовий Яр
Свидетельство о публикации №115011405031