Родная веска

 Родная веска

Іду да цябе, іду
Скрозь ліуні і снегапады.
З табой падзяліць бяду,
Пачуць ад цябе параду.

Іду да цябе, іду,
З крыніцау тваіх напіцца.
Агонь успамін раздуць,
З табою часова зліцца.

Іду да цябе ,іду,
Я цень ты мая аснова.
З табой разганю нуду,
Пачую натхнення словы.

Іду да цябе, іду,
Пабыць на магілах продкау
Адказы  там усе знайду,
Папрокам и урокам.


Рецензии