Спявак
жарт
-Ужо ж нязграбны ,ды няумека,
Бэсциць певень дрывасека.
-Па калодцы бах, ды бах,
-Няма ж прауды у руках!
-Ды няма яе у сякеры,
І наурад ци мне паверыш?
-Ад твайго бабах, бабах,
-Я тут ледзьве не зачах!
-Я ж пяць раз кукарэку,
-Хрыпака даюць пакуль.
-Потым пяць раз паутаруся,
-КалІ спяць ,не адчаплюся.
Так на святы ен спявау,
Усих навокал тым дастау.
Таго зграбнага, умеку,
Заказали дрывасеку.
И папау круты спявак ,
Не на сцэну а у панцак.
Свидетельство о публикации №115011402481