Рэклама
Жарт
Па базарах ,ужо парадкам ,
Вазіу дзедка ,меду кадку.
Не куплялі ,аж абрыдла,
Хоць цаніу танней павідла.
Тут студэнт у штанах дзiравых,
Прапануе дзеду справу.
Бы у звон гукнуць базарны,
-Мед не дасць вам зацяжарыць!
Усе не так усе не дарам,
Ушыпне студэнт з навару.
Дзеда убок,цану патроіу,
Абступілі дзеукі роем.
Хвіль за пяць мядку не стала,
Ды апошняя спытала:
-Карыстаць як падкажыце?
-Дык …палец мажце ,ды лiжыце!
.
Свидетельство о публикации №115011402471
Ирина Косенкова 14.06.2015 21:10 Заявить о нарушении
Владимир Гайдук 15.06.2015 08:09 Заявить о нарушении