Имидж
Не гадамі .а вякамі,
Ціха дрэмле у лузе камень
И ніхто- ен зауважае
Яго тут не паважае
Не пахваліць а ніколі
Яго щыра наваколле
И пляваць усей акрузе
Што жыве ен тут на лузе
Вось задумау перад імі
Габлянуць свой гонар-імідж
И пачау як толькі змог
Ганаровы дыялог -
- Зневажаць няма прычыны
-Мной цікавяцца жанчыны
-Мной тут творыцца зацішша
-Пра мяне паэты пішуць
-Ды ва мне есць вельмі многа
-І марскога і зямнога
-Вам так думаю усероуна
-Што маю пакрыу мох поунач
-Бо я у думках да пазна
-Мох мой розум, сівізна
-Верст за дзесяць вакол мусіць
-Я нікога не баюся
- Cа мной раяцца зауседы
-Я у тым месцы ваявода
Секануу ен з-за пляча
Ды знянацку замаучау
На яго высока з неба
Птушка справила патрэбу
Ен падумау-Дай бог памяць
-а каровы ці лятаюць?
Свидетельство о публикации №115011402310